Skip to content

viaBovemij.nl Autoveiling
Exclusief voor onze
BOVAG-leden

header autoveiling viabovemij def

Exclusief
Deze autoveiling is alleen
voor BOVAG-leden

Gesloten veiling
Slechts 1 bieding per auto
per deelnemer

Gratis deelname
Deelnemen aan de
autoveiling is gratis

Tijd voor actie en innovatie

De vraag naar tweedehands voertuigen is explosief gegroeid, waardoor er een tekort is ontstaan in aantallen en diversiteit bij onze BOVAG leden.

Sinds afgelopen zomer kunnen consumenten transparant en snel hun auto verkopen op viaBovag.nl. Uit consumentenonderzoek is gebleken dat andere inkooppartijen niet uitblinken in transparantie en daadkracht. Dat willen wij anders doen. Nu kunnen we het aanbod terug laten vloeien naar de autobedrijven die gebruik maken van onze platformen.

Meld je aan voor de autoveiling

Meld je nu aan en krijg toegang tot de exclusieve veiling voor BOVAG leden van auto’s die op viaBOVAG.nl zijn verkocht door consumenten.

viaBovemij.nl Autoveiling
in 3 stappen

Hoe werkt het? Heel simpel. Heb je je aangemeld voor de veiling?
Dan ontvang je per e-mail een uitnodiging zodra er een veiling gaat starten.
Wil je meedoen aan de veiling? Dan volg je deze stappen:

Stap 1

Bieden

Je biedt op een bepaalde auto.
Het gaat hierbij om een gesloten veiling, wat betekent dat biedingen van andere deelnemers niet zichtbaar zijn. De veiling staat 48 uur open. In die tijd kun je meerdere biedingen doen, waarbij jouw laatste bod geldt.

Stap 2

Verwerken

Nadat de veiling gesloten is, ontvangt onze veilingpartner alle biedingen, inclusief het hoogste bod. Uiterlijk 48 uur na sluiting van de veiling, hoor je of je de veilig hebt gewonnen.

Stap 3

Bezorgen

Heb je de veiling gewonnen? Gefeliciteerd, je kunt nu heel eenvoudig de kooptransactie afronden. Vervolgens ontvang je de auto binnen 5 werkdagen.

Meestgestelde vragen over de autoveiling

Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over de autoveiling. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met je accountmanager van Bovemij. Wij helpen je graag verder!