Skip to content

viaBovemij.nl Autoveiling
Exclusief voor onze
BOVAG-leden

header autoveiling viabovemij def

Verandering autoveiling viaBovemij.nl

Zoals je mogelijk hebt gelezen heeft de Bovemij groep met ingang van 2024 een andere koers ingezet. Als gevolg van deze koerswijziging verandert er het een en ander voor de autoveiling op viaBovemij.nl en de Online Autoverkoopservice van viaBOVAG.nl.

Nieuwe werkwijze
De auto’s die via het kanaal van viaBOVAG.nl worden aangekocht, worden vanaf 15 maart na de inname beschikbaar gesteld in de veiling van Autoplatform Nederland (APN). Hiervoor geldt een exclusiviteit van 24 uur voor BOVAG autobedrijven. Tegelijk verdwijnt de bestaande veilingomgeving op viaBovemij.nl.

Elke keer wanneer je inlogt op de veiling zie je welke auto's binnenkort beschikbaar zijn, en op welke auto's je direct kunt bieden. Te veilen auto's worden voorzien van een volledig rapport en de juiste foto’s, zodat je de beste bieding kunt uitbrengen. 

Het team van viaBovemij.nl bedankt jou langs deze weg voor de samenwerking op onze veiling. We hebben alle vertrouwen in de toegevoegde waarde van de nieuwe werkwijze.

Contact
Heb je nog vragen over de verandering of over de nieuwe werkwijze na 15 maart? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020 549 7850 of e-mailadres servicedesk@viabovemij.nl. Wij helpen je graag!